My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

I Brought You My Bullets, You Brought Me Yout Love
I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002)
 
I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love, röviden Bullets. Ez volt a debütáló albumuk, mely 2002 július 23.-án jelent meg. Az album producere, a Thursday énekese Geoff Rickhly, az Eyeball Records-nál. Az album felvétele során Gerard fog fájásban szenvedett , igy az énekes munkája nagyon nehéz volt.
 
Az albumon szereplő számok:
.
"Romance"  
1:02
2.
"Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us"  
3:51
3.
"Vampires Will Never Hurt You"  
5:26
4.
"Drowning Lessons"  
4:23
5.
"Our Lady of Sorrows"  
2:05
6.
"Headfirst for Halos"  
3:28
7.
"Skylines and Turnstiles"  
3:23
8.
"Early Sunsets Over Monroeville"  
5:05
9.
"This Is the Best Day Ever"  
2:12
10.
"Cubicles"  
3:51
11.
"Demolition Lovers"
 
 
Számok, amikhez videoklipp készült:
1.
"Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us" (music video)
3:53
2.
"Vampires Will Never Hurt You" (music video)
5:52
 
Lirai témák:
 

Az albumot sokszor tekintik konceptnek. Ugy tartják, hogy a CD története arrol szolna, hogy Bonnie és Clyde szerü karakterek, akiket végül lelőnek. Bár alapvetően a történet nem azonnal kezdődik, eltekintve a Demolition Loverstől. Ezután egy másik téma következik az album részéről, a vámpirok, mint élőholt lények, képletesen szólva, kik igyekeznek korruktak lenni, és kihasználni másokat. A dal, Skylines and Turnstiles nemsokkal 2001. szeptember 11.-e után irodott, mely kifejezte Gerard fájdalmát, bánatát és veszteségét.  Az Early Sunsets over Monroeville dalt George A. Romeo, Dawn of the Death filmje ihletett.  A szeptember 11.-I támadáskor Gerard egy vámpiros képregényen dolgozott. Igy végig nézte az egészet. A képregényt végül soha nem fejezte be, és azt mondta, ez az oka a vámpiros dalszövegnek. (Vampires will never hurt you)

 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human