My Chemical Romance || Magyar My Chemical Romance, Gerard Way rajongói honlap #2
Welcome

Üdvözöllek Magyarország egyik My Chemical Romance, Gerard Way rajongói weboldalán! :) Az oldal 2009-ben jött létre abból a célból, hogy megismerd ezt a nagyszerű zenekart, vagy ha ismered, akkor ne maradj le a legrisebb információkról. :)

 

 
 
 
 
So long & Good Night

"Egy igazi áldás volt ebben a bandában játszani az utóbbi 12 évben. Olyan helyekre jutottunk el, amelyekről sosem gondoltuk volna, hogy valaha is eljutunk. Olyan dolgokat láttunk és tapasztaltunk, amelyekről nem is álmodoztunk. Megoszthattuk a színpadot olyanokkal, akikre felnéztünk, akiket csodáltunk, és ami a legjobb, akik a barátaink. Most pedig, ahogy az összes klassz dolog esetében, itt az ideje, hogy ez véget érjen. Köszönet minden támogatásotokért, és hogy részesei voltatok a kalandnak." - My Chemical Romance

Búcsú a zenekartól
Találgatások (Kerrang! cikk)
GoodBye World Tour petíció
Gerard Way búcsúlevele (magyarul)
Frank Iero búcsúlevele (magyarul)

Kerrang! tribute - a cikkek magyar fordítása:

Első rész || Második rész || Harmadik rész || Negyedik rész

 

 
Partner oldalak
Olyan oldalak, ahova feljárok, mert valamelyik kedvencemmel foglalkozik.:) Egyenlőre betelt. Hamarosan új képek. Csere szabályzat itt.

           

 

 
Heti ajánló

A hét videója (március 15.) a My Chemical Romance "Helena" (album: Three Cheers For Sweet Revenge) című számának piánó feldolgozása lett, mert ez gyönyörű! :3 Tessék belehallgatni!

 
Egyéb

Az oldal nem áll kapcsolatban a My Chemical Romance egyik tagjával sem. Csak egy rajongói oldal. A tartalom mind saját, engedély nélküli másolásuk szigorúan tilos.

 

Login Bejelentkezés

Az oldal Az oldalról néhány szó

Email Email címem: charmedportal@gmail.hu
 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.07.21. 16:11
2017.01.01. 20:21
2016.12.24. 21:54
2016.07.21. 10:14
2015.12.31. 10:16
 
The end of Danger Days

A zenekar bevonult Los Angeles-i stúdiújukba, hogy az új albumon mounkálkodjanak. Az új albumot/projektet jelenleg MCR5-ként emlegetjük. Tavalyi hírek szerint az album mekérdekézését idén nyárra tervezik, meglátjuk mi lesz belőle. Jelenleg ami biztos, hogy megvan az 6 szám az albumról (ezt Mat mondta, a Kill Hannah énekese).

 

Kövess Twitteren!

 

Életrajz
Gerard Arthur Way 1977. április 9.-én született New Jerseyben. Félig olasz (anyai ágon), félig skót (apai ágon). Ő a zenekar frontembere. Mikey Way, a testvére szintén a zenekarban játszik, mint basszusgitáros. Gerard anyai nagyanyja, Elena tanította, és terelte Gerardot énekesi karrierje felé. Egy iskolai fellépésen ő játszotta Pan Peter szerepét. Már 11 évesen egy bandában játszott. Ahogy Gerard nőtt, egyre jobban érdekelte a „halál”, rájött, hogy senki sem él örökké, így ő sem. Ez oda vezetetett, hogy megszállottan érdekelte a halál gondolata. Gerard feleségül vette Lindsey Ann Ballatot, (Lin-Z, a Mindless Self Indulgence basszusgitárosa) 2007. szeptember 3.-án mondták ki a boldogító igent. 2009. május 27.-én született meg kislányuk, Bandit Lee Way.

Egészség
Gerard 2004. augusztus óta tiszta, felépült drog, és alkohol problémájából. Gerardot a banda húzta ki kétszer is a mély depresszióból. Dohányzik, piros Marlboro Red-et szív.

Erről bővebben itt olvashattok!

Művészet

1999-ben diplomázott Bachelon Of Fone Arts-ban. Gerard azt mondta, hogy aholfelnőtt eléggé veszélyes környék volt. Ahelyett, hogy kint játszott volna, bent maradt, és kialakította az ő saját képzeletbeli világát a fejében. Ez vezetett a későbbi életében ahhoz, hogy ennyire szeresse a művészetet. Készített egy rajzfilmet, a „The Breakfast Monkey”-t, de a Cartoon Network-on nem fogadták el, azt mondván, nagyon hasonlított az akkor éppen futó egyik rajzfilmhez. Ő rajzolta az MCR egyik albumának borítóját (Three Cheers For Sweet Revenge).

My Chemical Romance
Erről bővebben itt olvashatsz: Kattints ide!

Test ékszerek
Gerardnak nincs se tetoválása, se piercingje ugyan is fél a tűktől.

Zenei hatások
Nagy rajongója az Iron Maidennek, Misfistnek, és David Bowienek.
Egyéb projektek
Gerard nagy rajongója a képregénynek, ezért minden évben részt vesz a San Diego-i Comic Con-on, és maga is irt (Gabriela Ba-val) képregényt, a „The Umbrella Academy”-t. Részei:
- Apocalypse Suite Dark House (2007-ben jelent meg. 2008-ban elnyerte a Eisner – díj legjobb véges sorozata díját.  )
Ezután jelent meg az „The Umbrella Academy: Dallas” 2008-ban. A sorozathoz készül a film adaptációt, aminek kiadási évét 2012-re tervezik. Erről bővebben itt olvashattok! J

 
 

 

 

RÉGI ÉLETRAJZ

Teljes Név: Gerard Arthur Way

Születési hely: New Jersey

Születési idő: 1977április.09

Gerard, a My Chemical Romance nevű rockbanda frontembere énekese, és alapítója

egyben. Mikey Way a testvére aki a bandában a basszusgitáros.Gerard olasz és skor családból

származik. Először 4.-kes korában énekelt, amikor „Peter Pan” című előadást játszották el.

Az anyai nagyanyja, Elena Lee Rush tanította énekelni (akiről a Helena című daluk is szól), rajzolni és előadni. Ő csinálta Gerard jelmezét is melybe beletartozott a hagyományos zöld harisnyanadrág. Ezután Gee elfordult az énekléstől mondván „Hát, nem akarok ez a furcsa gyerekénekes lenni, jobban érdekelnek a képregények és az Iron Maiden”. Ezután eldöntötte, hogy grafikus rajzolást fog folytatni. Gee-t mindig is érdekelte a rajzolás és a képregények, mivel a házuk, ahól gyermekkorában élt„sötét és borúsan gótikus”kinézetű volt, és nagyon veszélyes ezért nem nagyon engedték ki játszani. Helyette kialakított egy saját, képzeletbeli világot, ami a művészet felé terelte. Mint mindenki más, gyermekkorában Gerard is eljutott ahhoz a részhez, hogy egyszer mindenki meghal, a szerettei is. De egy idő után mégis valami gyönyörűség fedezett fel benne, és annak misztikusságában. Tinédzser korában elkezdőttek a problémái. Állítása szerint sokan csak úgy ismerték, mint a "16 éves srácot, aki minden apróságért leissza magát". A gimiben töltött utolsó években történt meg az az eset, amiről az „I’m not okay” című számukban írt. Gerardnak ugyanis titokban nagyon tetszett egy lány, de az a barátja által készített, Way szavait idézve "nagyon izléstelen"pornóképeket jelentetett meg magárólGerard persze kiakadt és kiábrándult a lányból további alkoholhoz fordulva. Ekkoriban már drogproblémái is voltak. Miután befejezte a középiskolai tanulmányait a Belleville High School-ban 1995-ben, a New York-i School Of Visual Arts nevű művészeti iskolába járt, ahol lediplomázott képzőművészként 1999-ben. Gerard képregény író akart lenni és igényt tartott kedvenc képregény csapatára ami a Doom Patrol volt. 2001-ben megpróbált eladni egy rajzfilmsorozatot a Cartoon Networknek, melynek neve The Breakfast Monkey. A Cartoon Network elutasította, mivel nagyon hasonlított az Aqua Teen Hunger Force című rajzfilmsorozathoz, ami már forgott akkor a csatornán.

Hogyan alakította meg (vagy miért) a My Chemical Romance-t?

 

Mikor a 2001 szeptember 11.-kei támadás történt, Gerard  épp a  képregényén dolgozott New Yorkban, tehát látta azt a rémületet a „Twin Towers -nél”. Ez ösztönözte őt úgy, hogy kezdjen valamit az életével, ezután megalakította a My Chemical Romance-t. Az első dal amit megírtak, a "Skylines and Turnstiles”-volt.

Gerard összehozta tehát a bandát, a gitáros Ray Toro lett, Matt Pelissier a dobos(később Bob Brian), Frank Iero lett a másik gitáros ( a jobb hangzásért) és a basszista pedig Mikey Way a testvére. Később (1év után, 2002-ben)megjelent az első albumuk, a „Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love”. A zene hatással volt Gerard-ra, ( és persze a barátok is) és így kitudott gyógyulni a mély depresszióból és az alkoholizmusból, de ezek melett gyogyszert kelett szednie, közben mélyen személyes dalokat irt mint például a „Helena” amit Elena Lee Rush-nak írtak halála után. A sikerek ellenére Gerard nem hagyta abba a rajzolást: Ő rajzolta a második albumukhoz a CD borítóját

a „Cheers For Sweet Revenge”.A mellrák ellen irányuló harcak készítette a „Cancer” számát ami a rákról szól, és evvel gyüjtöttek pént is hogy meggyógyuljanak azok, akik ebben szenvednek. A másik jótékonyságot a The Used énekesével, Bert McCracken-tel csinálták,hogy a  Tsunami

károsultakon segítsenek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009-2013 CHARMED.GPORTAL
Design, css by: heel.
MCR
Gerard Cikkek Nektek Média Dalszövegek Avatarok Bejelentkezés


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human